LOCAL LEGENDS LIMONCELLO

RECEPTEN

Limoncello Kaassaus Pasta

Ingrediënten
  • 450 gr linguine, of een andere pasta naar keuze
  • 480 ml room
  • 30 gr bloem
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 60 ml Limoncello
  • 170 gr Asiago of Parmezaanse kaas
  • paar takjes verse basilicum
  • zout & peper

Instructies
​Kook de pasta al dante volgens de instructies op de verpakking in ruim water en giet af.
Laat de boter in een pan smelten, voeg de knoflook toe en fruit voor circa 1 minuut.
Voeg de bloem toe en maak een roux. Voeg daarna al roerend de Limoncello toe tot er een mooie saus in gewenste dikte ontstaat.
Meng als laatste de kaas er doorheen tot deze volledig is opgenomen in de saus en breng eventueel op smaak met zout en peper
Voeg de pasta aan de saus, roer goed door elkaar en garneer met wat verse blaadjes basilicum.
​
Bron: https://www.zelfmaak-ideetjes.nl/​

Terug


Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Home
  • Onze Limoncello
  • Verkooppunten
  • Online bestellen
  • Bij welke horeca?
  • Cocktails en recepten
  • Contact
  • Home
  • Onze Limoncello
  • Verkooppunten
  • Online bestellen
  • Bij welke horeca?
  • Cocktails en recepten
  • Contact